Menu
Portal Clients  contacte
Menu

TAAF Propietat Vertical

aplicación
TAAF Propietat Vertical

La solució més completa del mercat per a la gestió de patrimoni propi i de tercers

Gestionar els teus lloguers ara és més fàcil

Nuestra herramienta para alquileres te permite tenerlo todo bajo control. Dispondrás de datos avanzados en cada elemento (Cliente, Fincas, Departamentos, Contrato, etc). En solo unos clics podrás ver:
cliente
CLIENTS
contractes
morosidad
morositat
balances
Liquidacions

Automatitza procediments bàsics

Te proporciona todas las herramientas necesarias para automatizar las tareas repetitivas ganando tiempo y seguridad. Con TAAF Propiedad Vertical podrás llevar a cabo de forma automática toda la gestión económica relacionada con las unidades inmobiliarias, desde cobro de recibos, pagos de facturas a proveedores y las liquidaciones a propietarios.

Amb la Norma NQ43+ tu banco siempre estará conciliado al procesar de forma automática todos aquellos gastos domiciliados e ingresos. 

Tota la documentació adjunta, les factures de proveïdors, s'afegiran automàticament a les despeses gràcies a la nostra eina FacturaScan, facilitant així l'enviament de les liquidacions amb tota la documentació relacionada.
Redacta tus contratos de alquiler en tan solo unos clics. Con el Generador de Contratos podrás, mediante la selección del tipo de contrato y de su clausulado, obtener un contrato totalmente personalizado. Además, podrás enviar los contratos para firmar digitalmente gracias a la integración con la firma digital.

Incidències sempre sota control

Con nuestro módulo de incidencias podrás estar al día de las incidencias ocurridas en tus inmuebles. Gestionando cada acción que realices para solucionarlas a través de nuestro sistema de gestiones.

Quines incidències continuen obertes?

incidencias
Podràs vincular les incidències i les gestions amb la teva agenda, conèixer quines incidències estan cobertes per les pòlisses d'assegurança de les finques, quins proveïdors han intervingut, etc.

En quin estat estan?

mail
A més, el nostre sistema d'email et permetrà enviar i rebre mails relacionats amb les incidències mantenint els mails originals al fil de les gestions realitzades.

L'Administració en línia des del teu mòbil

No solament hem millorat la web, ara també t'oferim una Aplicació Mòbil perquè els teus clients puguin disposar de tota la seva informació relacionada des del telèfon intel·ligent.

Oficina Virtual

Permet oferir servei als vostres clients les 24 horas del día y los 7 días de la semana.

Permet oferir servei als vostres clients les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.
Personalitzable
La Administración Online en tu web corporativa, ofrece a tus clientes el acceso a la información que indiques, pues es totalmente personalizable a nivel usuario para que tu decidas qué colores, logos y que información aparece.
Múltiples Perfils
Compte amb múltiples perfils d'usuari, ja siguin propietaris, llogaters o proveïdors. Aquests perfils disposen de diferents tipus de permisos editables.

Comptabilitat Associada

contabilidad

TAAF CONTA

Ponemos a tu disposición una herramienta de contabilidad completa, para que lleves al día todos los movimientos económicos de tu empresa.
Asociada por completo con nuestro ERP desde el que se generan de forma automática todos los asientos contables derivados de la gestión.
A més, podràs realitzar la presentació de models fiscals, conciliació automàtica amb els teus comptes bancaris i exportació a altres comptabilitats com SAGE, A3 o Contaplus.
Contactar

Gestió Comercial

Gestiona tu cartera de productos y clientes con sus demandas a través de TAAF IMMO, un CRM inmobiliario enlazado con nuestro sistema de gestión de comunidades que te permitirá un control completo.

Podràs creuar productes immobiliaris amb sol·licituds, registrar visites en tu agenda así como gestionar els contactes que lleguen de tu portal inmobiliario.

TAAF IMMO disposa de passarel·la per a enviament a més de 50 portals a tot el món.
Més informació
immo

L'Administració en línia des del teu mòbil

No solament hem millorat la web, ara també t'oferim una Aplicació Mòbil perquè els teus clients puguin disposar de tota la seva informació relacionada des del telèfon intel·ligent.

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2023 · TAAF
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram