Menu
Portal Clients  contacte
Menu

SERVEI ATENCIÓ AL CLIENT

TAAF dona molta importància al servei d'atenció al client que oferim. Tenim un equip humà preparat; els nostres tècnics no sols són experts en les nostres solucions, sinó que també estan altament qualificats en àrea de l'Administració de Finques i Immobiliària, per a poder orientar-te i resoldre qualsevol dubte o trobar la millor solució a qualsevol situació que ens puguis plantejar.

El nostre client és el nostre màxim valedor i sap que aquest servei marca la diferència de TAAF amb la resta de solucions per a Administradors de Finques i Immobiliàries.

Pots contactar amb nosaltres des de la pròpia aplicació, correu electrònic i xat directe, en horari laboral i amb un tracte personal i amable.

Atenció telefònica

T'ajudem a través del telèfon. Des de la nostra aplicació podràs sol·licitar una assistència i un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb tu. Si cal, podem prendre el control remot de la teva aplicació per ajudar-te a solucionar la incidència o respondre al teu dubte.

Email

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic per traslladar qualsevol consulta. Els nostres serveis tècnics respondran el teu correu de la manera més clara possible i en el menor temps.

Xat

Per disposar de resposta al moment, comptes amb un xat amb el nostre equip tècnic. Aquest et guiarà i respondrà a la teva pregunta, facilitant tutorials o en cas que la teva consulta no es pugui resoldre via xat, la derivarà perquè els nostres tècnics contactin telefònicament amb tu.

Xat Bot

El nostre assistent pot oferir-vos ajuda en certs procediments de l'aplicació només responent unes preguntes prèvies.
© 2024 · TAAF
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram