Menu
Portal Clients  contacte
Menu

Administradors de Comunitats

El programa perfecte per a la gestió de
Comunitats de Propietaris

Si gestionas una gran cartera de comunidades, este es el software de fincas más completo.

Si per contra estàs començant, la nostra aplicació t'ofereix la solució perfecta per impulsar-te al negoci i marcar la diferència.

Una aplicació a la seva mida

logo taaf
Propietat Horitzontal
grup
Gestió de comunitats
Agregador Financer (Norma Q43+)
Facturescan
Gestor de Juntes - Juntes Online
Adm. Online (Oficina Virtual)
Incidències
Enviaments Certificats
Signatura Digital
Mòdul Físcal
Comptabilitat Associada
Més informació
logo taaf
Gestió Comercial
grup 4
CRM de Clients
Sistema de Creuament de Demanda
Enviament a Portals
Enviament Web
MailParser
Scoring de Clients
Valoració de Productes
Fitxes de Producte
Associacions amb altres immobiliàries
Aplicació mòbil
Més informació
logo taaf
Comptabilitat
Entrada d'Assentaments
Comptabilitat Analítica
Assentaments Predefinits
FacturaScan
Conciliació Bancària
Control d'amortitzacions
Presentació d'impostos
Balanços
Exportació a altres Comptabilitats
Més informació

Tria quin pla s'adapta a tu:

FINS A 100 COMUNITATS

PER  2.000€

MÉS DE 100 COMUNITATS

PER  6.500€

ACTUALITZA EL TEU PLA LITE PER NOMÉS 4.500 €

Estem preparats per al repte

Queremos proponerte un programa de implantación que se adapte a ti y que te ofrezca seguridad y eficiencia utilizando nuestro software administrador de fincas. Nuestros equipo de consultores trabajarán codo con codo contigo para implementar nuestra solución a la vez que buscaremos nuevas fórmulas para mejorar procedimientos propios de la gestión de comunidades de propietarios.
Queremos ayudarte a crecer y ofrecer un servicio de calidad, permitiendo así diferenciarte de tu competencia. Nuestra aplicación te permitirá automatizar al máximo procesos habituales, para que ganes tiempo y puedas invertirlo en aquello que realmente importa.
Juntos definiremos las mejores plantillas posibles para tus Convocatorias y Actas de juntas de propietarios, las comunicaciones más habituales, qué gestiones e incidencias nos encontraremos más habitualmente en las comunidades y qué protocolos seguir para solucionarlas en el menor tiempo posible.
sinergias

Formació totalment personalitzada

formación personalizada

Nuestra consultoría inicial nos permite conocer tu organización y forma de trabajar, permitiendo a nuestro equipo de formadores adaptar la aplicación y la planificación formativa. Podrás elegir entre sesiones en tu empresa o por videoconferencia.

Ofrecemos formación continua. A través de nuestro club de formación ofrecemos pequeños webinars de temas muy concretos relacionados con los procesos y procedimientos del software administrador de fincas y la gestión de comunidades de propietarios, para que puedas reforzar tus conocimientos o descubrir nuevas funciones y mejoras que se incorporan a nuestra aplicación a través de las actualizaciones.
reunion

Un equip disposat a ajudar-te

El nostre equip de suport estarà a la teva disposició per ajudar-te quan ho necessitis. Els nostres tècnics no només coneixen a la perfecció la nostra aplicació, també coneixen el sector immobiliari a la perfecció. Per això us ajudaran i acompanyaran en tot moment. Pots contactar-hi per telèfon, correu electrònic i xat.
manuals actualitzats
videoguies
A més, posem a la vostra disposició manuals actualitzats i videoguies que us ajudaran a moure-us per l'aplicació i realitzar els processos més habituals.
Més informació

AUTOMATITZA TOTALMENT LA TEVA GESTIÓ AMB LES TASQUES PROGRAMADES

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2023 · TAAF
crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram