Menu
Portal Clients  contacte
Menu

Administradors de Comunitats

EL PROGRAMA PERFECTO PARA LA GESTIÓN DE FINCAS

SOFTWARE A MEDIDA PARA COMUNIDADES DE PROPIETARIOS

Si gestiones una gran cartera de comunitats, aquest és el software de finques més complet.

Si per contra estàs començant, la nostra aplicació t'ofereix la solució perfecta per impulsar-te al negoci i marcar la diferència.

Contar con un programa de administración de fincas significa suprimir los tiempos perdidos en la gestión de documentación, contabilidad y pequeñas tareas de organización para enfocarse en lo realmente importante.

Mediante una consultoría inicial, conocemos tu organización y su forma de trabajar. Esto nos permite adaptar la implantación y la formación que ofrecemos de nuestro software para administración inmobiliaria. Queremos que le saques el máximo partido y compruebes lo sencillo e intuitivo que es.

UNA APLICACIÓN A TU MEDIDA
logo taaf
Propietat Horitzontal
grup
Gestió de comunitats
Agregador Financer (Norma Q43+)
Facturescan
Gestor de Juntes - Juntes Online
Adm. Online (Oficina Virtual)
Incidències
Enviaments Certificats
Signatura Digital
Mòdul Físcal
Comptabilitat Associada
Més informació
logo taaf
Gestió Comercial
grup 4
CRM de Clients
Sistema de Creuament de Demanda
Enviament a Portals
Enviament Web
MailParser
Scoring de Clients
Valoració de Productes
Fitxes de Producte
Associacions amb altres immobiliàries
Aplicació mòbil
Més informació
logo taaf
Comptabilitat
Entrada d'Assentaments
Comptabilitat Analítica
Assentaments Predefinits
FacturaScan
Conciliació Bancària
Control d'amortitzacions
Presentació d'impostos
Balanços
Exportació a altres Comptabilitats
Més informació

¿REALMENTE NECESITO UN SOFTWARE DE ADMINISTRACIÓN DE FINCAS?

      

Si quieres reducir el tiempo que lleva gestionar tu cartera de clientes, cruzar productos con solicitudes, registrar visitas, gestionar la contabilidad, automatizar los procesos básicos y simplificar la manera en que trabajas para optimizarla: sí, necesitas nuestro software de administración de fincas.

Tria quin pla s'adapta a tu:
FINS A 100 COMUNITATS
PER  2.000€
MÉS DE 100 COMUNITATS
PER  6.500€


ACTUALITZA EL TEU PLA LITE PER NOMÉS 4.500 €

¿SIRVE ESTE SOFTWARE PARA ADMINISTRADRES DE FINCAS?

    

Independientemente de que trabajes solo o cuentes con un pequeño o gran equipo, el software para administradores de fincas es perfecto. La digitalización de tu empresa es el paso que necesitas dar para automatizar las tareas rutinarias y dedicar el tiempo a la atención personalizada al cliente.

El ERP Inmobiliarias es un programa muy sencillo e intuitivo que adaptamos a tu manera de trabajar. Además de la formación personalizada, en TAFF ponemos a tu disposición un servicio de asistencia y atención al cliente profesional y cercano. En ello reside el éxito de nuestra empresa, ya que destacamos por nuestro personal técnico siempre preparado para solucionar cualquier imprevisto.

Nuestro programa de administración de fincas es fiable, fácil de comprender y utilizar y la mejor manera de automatizar, digitalizar y gestionar el trabajo inmobiliario. Son muchos los profesionales del sector a los que ayudamos y con los que nos comprometemos para darles el soporte técnico y formativo adecuado. Solicita una demo de nuestro software y comprueba las ventajas de trabajar con un programa de estas características.

Estem preparats per al repte
Volem proposar-te un programa d'implantació que s'adapti a tu i que t'ofereixi seguretat i eficiència utilitzant el nostre software administrador de finques. El nostre equip de consultors treballaran mà a mà amb tu per a implementar la nostra solució alhora que buscarem noves fórmules per a millorar procediments propis de la gestió de comunitats de propietaris.
Volem ajudar-te a créixer i oferir un servei de qualitat, permetent així diferenciar-te de la teva competència. La nostra aplicació et permetrà automatitzar al màxim processos habituals, perquè guanyis temps i puguis invertir-ho en allò que realment importa.
Junts definirem les millors plantilles possibles per a les teves Convocatòries i Actes de juntes de propietaris, les comunicacions més habituals, quines gestions i incidències ens trobarem més habitualment en les comunitats i quins protocols seguir per a solucionar-les en el menor temps possible.
sinergias
FORMACIÓN TOTALMENTE PERSONALIZADA
FORMACIÓN PERSONALIZADA
La nostra consultoria inicial ens permet conèixer la teva organització i manera de treballar, permetent al nostre equip de formadors adaptar l'aplicació i la planificació formativa. Podràs triar entre sessions en la teva empresa o per videoconferència.

Oferim formació contínua. A través del nostre club de formació oferim petits seminaris web de temes molt concrets relacionats amb els processos i procediments del software administrador de finques i la gestió de comunitats de propietaris, perquè puguis reforçar els teus coneixements o descobrir noves funcions i millores que s'incorporen a la nostra aplicació a través de les actualitzacions.
reunion
UN EQUIPO DISPUESTO A AYUDARTE
El nostre equip de suport estarà a la teva disposició per ajudar-te quan ho necessitis. Els nostres tècnics no només coneixen a la perfecció la nostra aplicació, també coneixen el sector immobiliari a la perfecció. Per això us ajudaran i acompanyaran en tot moment. Pots contactar-hi per telèfon, correu electrònic i xat.
manuals actualitzats
videoguies
A més, posem a la vostra disposició manuals actualitzats i videoguies que us ajudaran a moure-us per l'aplicació i realitzar els processos més habituals.
Més informació

AUTOMATITZA TOTALMENT LA TEVA GESTIÓ AMB LES TASQUES PROGRAMADES

Horari d'atenció
De Dilluns a Dijous
9:00h a 14:00h y de
16:00h a 19:00h
Divendres
9:00h a 14:00h

BARCELONA

Balmes,195 4º -1ª -08006 (Barcelona)
Teléfono: 93 182 05 70
E-mail: comercial@taaf.es

MADRID

Maria de Molina, 41- 28006 (Madrid)
Teléfono: 91 828 12 34
E-mail: comercial@taaf.es

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2024 · TAAF
crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram