Menu
Portal Clients  contacte
Menu

Grans Administradors

El ERP que utilitzen els
Grans Administradors

Un ERP pensat per aquells professionals inmobiliaris que ofereixen diferents serveis com la gestió de lloguers i comunitats o comercialització d'immobles.

Els grans administradors necessiten una aplicació que s'adapti a ells i que no solament cobreixi les seves necessitats, sinó que també permeti portar el seu negoci a l'excel·lència.

Una aplicació a la teva mida

TAAF és un ERP inmobiliari cobreix totes les necessitats dels professionals del sector. Es tracta de la nostra solució total per a la gestió de comunitats i lloguers. A més, també ofereix solucions per a la comercialització de productes immobiliaris i una aplicació de comptabilitat associada.

El nostre ERP inmobiliari inclou les eines més avançades per a la digitalització total del seu despatx.
logo taaf
Propietat Horitzontal
grup
Gestió de comunitats
Agregador Financer (Norma Q43+)
Facturescan
Gestor de Juntes - Juntes Online
Adm. Online (Oficina Virtual)
Incidències
Enviaments Certificats
Signatura Digital
Mòdul Físcal
Comptabilitat Associada
Més informació
logo taaf
Propietat Vertical
grup
Gestió de Lloguers
Agregador Financer (Norma Q43+)
Facturescan
Generador de Contractes
Adm. Online (Oficina Virtual)
Incidències
Enviaments Certificats
Signatura Digital
Mòdul Físcal
Comptabilitat Associada
Més informació
logo taaf
Gestió Comercial
grup 4
CRM de Clients
Sistema de Creuament de Demanda
Enviament a Portals
Enviament Web
MailParser
Scoring de Clients
Valoració de Productes
Fitxes de Producte
Associacions amb altres immobiliàries
Aplicació mòbil
Més informació

El teu projecte la nostra prioritat

Volem proposar-te un projecte que s'adapti a tu i que t' ofereixi seguretat i eficiència.
Els nostres equip de consultors treballaran mà a mà amb tu per a implementar les nostres solucions alhora que t'ajudarem, si és necessari, a millorar procediments.
El nostre objectiu és que arribis a l'excel·lència, permitiendo así diferenciarte de tu competencia y que ofrezcas un mejor servicio con el menor esfuerzo posible. Por este motivo nuestra herramienta te permitirá automatitzar al máximo los procesos habituales, para que guanyis temps i puguis invertir-ho en allò que realment importa.

Formació totalment personalitzada

online o al teu despatx

Realitzem formacions per a poder gestionar el nostre erp immobiliari online o en el teu despatx. Aquestes formacions es realitzen basant-se en les teves necessitats i la teva manera de treballar, adaptant la nostra aplicació i les sessions de formació a allò que millor s'ajusta a tu.

Et proposem un programa de formació continuada. A través de Clubs de Formació, webinars de temes concrets de l'aplicació que es realitzen periòdicament per als nostres clients, perquè reforcis els teus coneixements i descobreixis les millores i novetats de les darreres actualitzacions que arriben a la nostra aplicació.
reunion

Un equip disposat a ajudar-te

El nostre equip d'atenció al client estarà a la teva disposició per a ajudar-te quan el necessitis. Els nostres tècnics no solament coneixen a la perfecció la nostra aplicació, també coneixen el sector immobiliari. Per això t'ajudaran i acompanyaran en tot moment. Pots contactar amb nosaltres a través de la pròpia aplicació, per correu electrònic i xat.
manuals actualitzats
videoguies
A més, posem a la vostra disposició manuals actualitzats i videoguies que us ajudaran a moure-us per l'aplicació i realitzar els processos més habituals.
Més informació

Automatiza totalmente tu gestión con las Tareas Programadas

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2024 · TAAF
crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram