Menu
Portal Clients  contacte
Menu

FORMACIÓ

Tenim diversos tipus de formació perquè puguis fer ús de cadascuna d'elles en el moment més adequat. Disposem d'un ampli equip de formadors que coneixen a la perfecció la nostra aplicació, així com els diferents mètodes de gestió del sector immobiliari, perquè a més de formar-te, puguin assessorar-te.

Formació personalitzada

A mida, no solament parlarem de com s'usen les nostres solucions, sinó que tenint un objectiu definit per ambdues parts, formem els usuaris i responsables en l'ús, l'anàlisi de dades i la millora contínua amb els nostres formadors experts.

Tramitació FUNDAE

TAAF Software pot tramitar la bonificació a través de la Fundae, de manera que puguis accedir a cursos usant el crèdit que tota empresa té per a formació dels empleats. Pregunta'ns com funciona.

Club de formació

El club de formació és un servei als nostres clients que permet, mitjançant cursos breus, veure a fons mòduls o tasques concretes. Aquests cursos són online, presencials i grupals. Permeten al client tant avançar en processos que encara no havia posat en marxa, com reciclar formació al personal per anar aplicant les novetats que TAAF va incorporant.
© 2024 · TAAF
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram