Menu
Portal Clients  contacte
Menu

Formació

Tenim diversos tipus de formació perquè en puguis fer ús de cadascuna en el moment més adequat. Disposem d´un ampli equip de formadors, que coneixen a la perfecció la nostra aplicació així com els diferents mètodes de gestió del sector immobiliari, perquè a més de formar et puguin assessorar.

Formació personalitzada

A mida, no solament parlarem de com s'usen les nostres solucions, sinó que tenint un objectiu definit per ambdues parts, formem els usuaris i responsables en l'ús, l'anàlisi de dades i la millora contínua amb els nostres formadors experts.

Tramitación Fundae

TAAF puede tramitar la bonificación a través de la Fundae, de forma que puedas acceder a cursos usando el crédito que toda empresa tiene para formación de los empleados. Pregúntanos cómo funciona.

Club de formació

El club de formació és un servei als nostres clients que permet mitjançant cursos breus, veure a fons mòduls o tasques concretes. Aquests cursos són en línia i alguna vegada presencials i grupals. Permeten al client tant avançar en processos que encara no havia engegat com reciclar formació al personal per anar aplicant les novetats que TAAF va incorporant.
© 2023 · TAAF
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram