Menu
Portal Clients  contacte
Menu

SOLUCIÓ PER A LA GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

Fes créixer la teva immobiliària sense límits amb el CRM immobiliari més avançat
Pensado para aquellos professionals inmobiliaris que ofereixen diferents serveis com la gestió de lloguers i comunitats además de servicios de comercialización de inmuebles.

Un gran administrador necesita una aplicació que s'adapti a ells y que no solamente cubra sus necesidades sinó que permita llevar su negocio a la excelencia.

Gestió de Clients

Analitza, comunica i fes un seguiment dels teus clients i leads amb el nostre CRM Immobiliari. Disposa de control de carteres i productes, encreuament automàtic amb els demandants i les seves peticions

Genera informes detallats de les operacions tancades, genera automàticament fitxes de productes per oferir als teus clients i controla totes les visites amb una agenda única.

Aplicació Mòbil

Posem a la teva disposició una aplicació mòbil que permet gestionar els teus clients y gestiones diversas, como consultar els teus productes i realitzar captacions de nous productes

L'aplicació de TAAF permet al comercial immobiliari treballar des de qualsevol lloc del món. Amb totes les dades actualitzades al moment i les agendes sempre sincronitzades.

Valoració de Productes

Vols oferir una valoració més ajustada dels productes immobiliaris que gestiones? 

TAAF IMMO ofrece una herramienta de valoración de productos basadas en características tales como la situación del producto, el precio del metro cuadrado medio de la zona, los servicios disponibles a su alrededor o las características del inmueble, entre muchas otras. 

Així, et podem oferir una valoració dels teus productes que podràs extreure amb un atractiu informe per oferir als propietaris de l'immoble.

Scoring de Clients

Taaf scoring

Nuevo servicio de scoring que te ofrece la posibilidad de que encuentres los mejores candidatos a tus productos inmobiliarios. Gracias a nuestra plataforma, tus candidatos te facilitarán toda la información necesaria para optar al inmueble, como son nóminas, contratos, etc.


Una vez recibidos estos datos, nuestra aplicación valorará a todos aquellos candidatos interesados para que el usuario pueda descartar los que no cumplan con los requisitos para poder acceder al inmueble.

CRM INMOBILIARIO

Publicación en Portales

Publica en todos tus portales con tan sólo un click. Sólo tienes que crear una orden de publicidad en nuestra aplicación y esta se encargará de enviarlo a los distintos portales inmobiliaros con los que trabajes. 

TAAF IMMO disposa de passarel·la per a enviament a més de 50 portals a tot el món.

Automatiza totalmente tu gestión con las Tareas Programadas

Horari d'atenció
De Dilluns a Dijous
9:00h a 14:00h y de
16:00h a 19:00h
Divendres
9:00h a 14:00h

BARCELONA

Balmes,195 4º -1ª -08006 (Barcelona)
Teléfono: 93 182 05 70
E-mail: comercial@taaf.es

MADRID

Maria de Molina, 41- 28006 (Madrid)
Teléfono: 91 828 12 34
E-mail: comercial@taaf.es

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2024 · TAAF
crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram