Menu
Portal Clients  contacte
Menu

Fes créixer la teva immobiliària sense límits amb el CRM immobiliari més avançat

Pensado para aquellos professionals inmobiliaris que ofereixen diferents serveis com la gestió de lloguers i comunitats además de servicios de comercialización de inmuebles.

Un gran administrador necesita una aplicació que s'adapti a ells y que no solamente cubra sus necesidades sinó que permita llevar su negocio a la excelencia.

Una aplicació a la teva mida

Una aplicación completa para la gestión comercial inmobiliaria

logo taaf
Gestió Comercial
grup 4
CRM de Clients
Cruce de demandas automático
Sistema de comunicaciones avanzado
Agenda integrada
Enviament a Portals
Envío a tu Web
MailParser
Valoració de Productes
Aplicació Mòbil
Sistema de Scoring de Clientes
Més informació

Gestió de Clients

Analiza, comunica y haz un seguimiento de tus clientes y Leads con nuestro CRM. Con nuestro control de carteras y productos y el cruce automático con los demandantes y peticiones.

Genera informes detallats de les operacions tancades, genera automàticament fitxes de productes per oferir als teus clients i controla totes les visites amb una agenda única.

Aplicació Mòbil

Posem a la teva disposició una aplicació mòbil que permet gestionar els teus clients i gestions, consultar els teus productes i realitzar captacions de nous productes

L'aplicació de TAAF permet al comercial immobiliari treballar des de qualsevol lloc del món. Amb totes les dades actualitzades al moment i les agendes sempre sincronitzades.

Valoració de Productes

Vols oferir una valoració més ajustada dels productes immobiliaris que gestiones? 

TAAF IMMO ofereix una eina de valoració de productes basades en característiques com ara la situació del productes, el preu del metre quadrat mitjà de la zona, els serveis disponibles al seu voltant o les característiques de l'immoble, entre moltes altres. 

Así, podemos ofrecerte una valoración de tus productos que podràs extraer con un atractivo informe para ofrecer a los propietarios del inmueble.

Scoring de Clients

Taaf scoring

Con el scoring te ofrecemos la posibilidad de que encuentres los mejores candidatos a tus productos inmobiliarios según situación económica. Gracias a nuestra plataforma tus candidatos te facilitaran toda la información necesaria para optar al inmueble, como són nóminas, contractos, etc.


Un cop rebudes aquestes dades, la nostra aplicació descartarà tots aquells candidats que no compleixin els requisits per poder accedir a l'immoble.

Publicació a Portals

Publica en todos tus portales con tan solo un click. Sólo tienes que crear el producto en nuestra aplicación y esta se encargará de enviarlo a los distintos portales inmobiliaros con los que trabajes. 

Tenim més de 50 passarel·les amb els portals més visitats del món.

Automatiza totalmente tu gestión con las Tareas Programadas

formulari de contacte

Terms & Conditions(Required)
© 2024 · TAAF
crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram